La Part Baixa omple de color els carrers per dignificar la zona

La Part Baixa de Tarragona comença a omplir de color els seus carrers per dignificar la zona. Les diferents associacions de veïns així com altres entitats del Barri del Port i del Serrallo s’hi han sumat per donar suport a diverses iniciatives artístiques per contrastar el deteriorament dels carrers mitjançant l’art aplicat a murs i façanes d’edificis, alguns en desús.

PUBLICITAT

Marina Vives, membre de CreActives, és una de les impulsores al Barri del Port on aquest cap de setmana han pintat murals en finestres tapiades d’algunes naus industrials del barri

Per altra banda, el barri veí, el Serrallo, també ha volgut treballar en un mural per dinamitzar la zona. Ells ho han fet amb la cohesió intergeneracional com a punt de partida. Des de Port Solidari, defensen que la iniciativa busca involucrar persones de diferents generacions que representi la creativitat i cohesió del Serrallo. 

Tots dos barris seguiran impulsant iniciatives per tal d’omplir de color i vida els diferents racons de la zona amb murals i pintures que activin els residents i promoguin la creativitat i la cultura de l’art.

PUBLICITAT