La pèrgola de la plaça Corsini, una realitat l’estiu del 2021

Els projectes per humanitzar la plaça Corsini segueixen endavant. El President de l’Empresa Municipal de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, espera poder tenir la pèrgola instal·lada, si la pandèmia ho permet, l’estiu del 2021. Nadal ha explicat que “encara s’estan recollint els projectes del concurs obert a través del Col·legi d’Arquitectes de Tarragona“. El President d’ESPIMSA ha dit que “vol que sigui respectuosa amb l’entorn i amb la imatge de la façana del Mercat”.

PUBLICITAT

Un cop s’acabi la presentació de projectes un tribunal valorarà les idees. A més Nadal ha comentat que “s’està valorant posar zones verdes a l’entorn”.

D’altra banda ha anunciat que s’està treballant amb el protocol per fer fires. Per tant hi haurà la fira de l’oli que serà el 4 i 5 de desembre amb control d’aforament a les entrades, es prendrà la temperatura i es donarà gel hidroalcohòlic. També es farà la Fira de Nadal i d’Artesania amb les mateixes mesures, i amb una separació de tres metres entre parada i parada. Encara s’han de concretar les dates.

PUBLICITAT