La periodista Neus Bonet, nova presidenta de Ràdio Associació de Catalunya

L’assamblea de la cooperativa Ràdio Associació de Catalunya ha escollit a la nova presidenta que serà la periodista Neus Bonet, que va ser entrevistada fa uns dies al programa ‘Bon Dia Tarragona’ d’aquesta casa.

PUBLICITAT

A l’entrevista va explicar que es jubilaria a finals d’aquest any i que tancaria així una etapa de 44 anys que començava a Reus. Amb més de quatre dècades de trajectòria professional, va assegurar que el país fa molt bona ràdio i que la local és més necessària que mai. A més, es va mostrar convençuda del futur de la ràdio amb una audiència jove i amb el format del pòdcast.

Neus Bonet ha format part del consell rector de la cooperativa des de 2015 i en aquests moments era vicepresidenta segona. Bonet ha treballat a Cadena SER, Ràdio Popular de Reus, Diari de Tarragona, Cadena 13, Ona Catalana i Catalunya Ràdio la major part de la seva trajectòria professional. També va ser degana del Col·legi de Periodistes durant 6 anys i també professora a la Pompeu Fabra, la URL i la UIC.

El relleu a la presidència coincideix amb la meitat de l’any de commemoració del centenari de la ràdio, on des de Ràdio Ciutat de Tarragona, estem explicant les històries d’alguns dels periodistes de la demarcació més destacats com Neus Bonet, Xavier Graset o Carles Cortés entre d’altres.

PUBLICITAT