La Plaça Corsini és testimoni del valor de l’economia social i solidària en temps de crisi

La plaça Corsini de Tarragona ha acollit aquest matí la 3a edició de la Fira de l’Economia Solidària del Camp de Tarragona.

PUBLICITAT

Vint-i-cinc iniciatives cooperatives i socials del Camp de Tarragona s’han reunit a la plaça tarragonina amb l’objectiu de donar a conèixer en què consisteix el moviment de l’economia social i solidària, i visibilitzar així aquelles iniciatives econòmiques del territori que estan treballant per posar la vida al centre i que tenen una voluntat transformadora.

Pedro Redondo, membre de la secretaria tècnica de CoopCamp, celebra que la 3a edició de la Fira Solidària s’hagi pogut realitzar de manera presencial.

Aquesta 3a edició s’ha presentat amb voluntat de reivindicar el cooperativisme com una forma d’emprenedoria que té una gran capacitat de resiliència en èpoques de crisi perquè construeix alternatives per aconseguir llocs de feina més dignes, en projectes d’autoorganització laboral, on les persones son el centre del projecte i on les sòcies i treballadores s’organitzen de forma horitzontal i igualitària.

PUBLICITAT