La plaça de la Font, testimoni de tres castells de 8

La diada de Sant Joan a la plaça de la Font va tornar amb força i és que es van poder presenciar els primers castells de 8 de les colles tarragonines. Els Xiquets de Tarragona van aconseguir el castell sostre amb el 3de8. Els ratllats van executar també el 4de8, el 2de7 i un pilar de 5. Tal com ja explicaven en la prèvia, els matalassers tenien en ment poder treballar la clàssica de vuit i ho van fer sense cap mena de complicació. Així valorava la diada el cap de colla dels Xiquets de Tarragona, Alfredo González.

PUBLICITAT

Per la seva banda, la Jove també s’atreviria amb el castell de 8 amb el primer 4de8 de la temporada. Els liles, van completar la diada amb el 9de7 i el 2de7 i el pilar de 5, amb l’objectiu de consolidar estructures per Sant Joan i provar el 3de8 per la propera diada a Cambrils. Així ho explicava el cap de colla de la Jove, Jordi Alomà.

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau es troba en un gran moment de forma amb un gran desplegament de castells de la gamma 7 amb el 5de7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7.

Finalment, els Xiquets del Serrallo, van tenir un intent desmuntat del 5de6 i van oferir el 3de7 amb molta canalla nova, on l’objectiu principal era poder assistir a una gran diada a plaça i encara molt marcats per l’actuació de Lleida com a principal preocupació. Els del barri mariner també completaven el 3 i el 4de6 amb l’agulla. 

Una diada de Sant Joan que va atraure una gran expectació a la plaça de la Font i que esdevé el primer compromís seriós  per les quatre colles castelleres de Tarragona.

PUBLICITAT