La Plataforma Mercaderies per l’Interior pretén conscienciar sobre el 3r fil

Aquest dilluns s’ha presentat la Plataforma Mercaderies per l’Interior. Es tracta d’una Plataforma que demana que el 3r fil sigui provisional i que el Ministeri de Foment, paral·lelament a la construcció del 3r fil, iniciï i acceleri els estudis tècnics per habilitar el pas de mercaderies per l’interior.

PUBLICITAT

Segons ha explicat el portaveu de la Plataforma, Eugeni Serrano, es vol conscienciar a la ciutadania de les conseqüències i els perjudicis del 3r fil. A més també pretenen protegir el turisme cultural i lúdic de la façana marítima.

Per això volen que s’adhereixin entitats i persones a títol individual de diferents teixits.

Per la seva banda Joan Tous, President de la Demarcació del Col·legi d’Arquitectes de Tarragona, ha explicat que “no es pot admetre aquesta solució provisional amb el cost en infraestructures que pot generar, hipotecant la ciutat”. També ha apel·lat a la fluïdesa de passatgers i en el bloqueig d’algunes operacions urbanes necessàries per Tarragona.

A partir d’avui tothom qui estigui interessat ja es pot adherir en aquesta Plataforma a través de la seva web; www.mercaderiesperlinterior.com.

Cal destacar que ja han parlat amb diferents partits polítics, també amb els Serveis Territorials de la Generalitat i amb diversos Col·legis Professionals.

PUBLICITAT