La platja de La Móra no gaudirà enguany del seu Feel Vermut solidari

La iniciativa del Feel Vermut, que s’havia de celebrar aquest dissabte a la platja de La Mora, ha quedat finalment anul·lada.

PUBLICITAT

Aquesta iniciativa privada que promou a la ciutat durant diverses dates a l’any la tradició del vermut, amb recaptació de fons solidàries, no la podrà dur a terme en aquesta ocasió per fets aliens a la mateixa organització.

Segons hem pogut saber, tot i que l’organització té tots permisos en regla i el consentiment de l’Ajuntament de Tarragona, des de la presidència de la Federació de veïns de la Mòra no s’ha vist amb bons ulls que l’acte se celebrés a la seva platja durant les seves festes i se’ls hi ha posat bastons a les rodes.

Per contra, molts dels veïns però, no s’hi oposaven pas i estan a favor de la realització d’aquest vermut solidari.

Des de l’organització lamenten que s’impossibiliti fer una activitat per recaptar fons socials a dos dies de la celebració d’aquest, amb el poc marge de resolució que això suposa.

En aquesta edició els fons anaven destinats a l’organització Open Arms, l’ONG que té com a missió salvar del mar els refugiats que arriben a Europa.

Feel Vermut intentarà reubicar la celebració d’aquest Vermut fora de la temporada d’estiu, durant les festes de Santa Tecla i cedirà part del material que ja tenia encarregat per aquest acte a l’associació Astafanias, perquè ells se’n puguin beneficiar.

PUBLICITAT