La platja Llarga tindrà un espai habilitat per a gossos aquest estiu

Aquest dissabte, 15 de juny, Tarragona donarà el tret de sortida a la temporada de platges, que s’allargarà fins al 15 de setembre. Com a novetat, s’habilitarà un nou espai per a gossos a la platja Llarga, a banda del de la platja del Miracle. També es mantindrà l’ampliació d’horari de vigilància fins a les 20h del vespre. 

PUBLICITAT

Una altra de les novetats és l’ampliació de la línia de platges de l’EMT, la línia 16, que doblarà la freqüència i farà més de 60 viatges diaris. Alhora, la línia 22, allargarà el seu recorregut fins al port esportiu. L’alcalde, Rubén Viñuales, ha esmentat l’esforç econòmic que suposa ampliar una hora el servei de socorrisme. Ha afirmat que si la Generalitat vol fer una normativa en aquest sentit, cal que ajudi els municipis amb el finançament. 

Tot i les mesures de seguretat i prevenció a les platges, Viñuales també ha apel·lat a l’autoresponsabilitat. Cal recordar, també, per a les persones amb discapacitat, que la majoria de platges tarragonines ofereixen serveis de bany per a persones amb mobilitat reduïda. 

PUBLICITAT