La platja torna a ser pels gossos

Cambrils, Mont-Roig del Camp o Roda de Berà. Aquestes eren les principals destinacions del Camp de Tarragona que les persones amb gossos podien elegir per gaudir de la platja aquest estiu després que l’espai adaptat a la Platja de El Miracle de la ciutat no s’hagi pogut arrenjar.

PUBLICITAT

Però tot i que la temperatura no acompanyi, el 16 d’octubre va començar la temporada de sorra i mar pels membres de la família de quatre potes i que s’allargarà fins el 31 de març.

La falta de sorra a la platja de El Miracle a les portes de l’inici de l’estiu va ser el principal motiu pel qual, l’aleshores consellera de Benestar Animal de Tarragona, Elvira Vidal, va anunciar que no podria haver platja per a gossos. Una notícia que no va sentar gens bé a la ciutadania que conviu amb aquests animals.

Meritxell, veïna de Tarragona i propietària de Rocky, reivindica un espai més enllà de la platja adaptat pels animals tot l’any:

Una alternativa que també demana Anabel, propietària de l’Amy, qui considera vergonyosa la poca consideració que se’ls hi té als gossos a la ciutat:

Per endavant un futur incert marcat per la campanya electoral i amb un canvi de lideratge. Cinta Pastó, consellera de Feminisme, Domini Públic i Salut Pública de l’Ajuntament, és ara l’encarregada d’aquesta àrea en substitució a Vidal i que de moment no s’ha pronunciat ni ha anunciat cap acció en aquest sentit.

Així doncs, amb l’arribada del fred, els tarragonins i tarragonines podran tornar a gaudir de la platja amb els seus gossos a amb el desig de poder fer-ho també el proper estiu i no haver de marxar a altres destinacions.

PUBLICITAT