La poesia juvenil arriba a l’espai Kesse

Divendres 3 de febrer començarà el cicle de poesia anometat “Entre Lletres” impulsat pel col·lectiu de joves artistes locals “GNTGN” en col·laboració amb l’espai Kesse de Tarragona. Aquest projecte es durà a terme contínuament el primer divendres de cada mes i el seu objectiu és crear un espai de desenvolupament e intercanvi artístic-cultural per a la població juvenil de la ciutat.

Cicle Poétic Entre lletres GTNGN
PUBLICITAT

Joan González, membre del comitè organitzatiu d’aquest projecte, explica que entre les raons per les quals desitgen implementar aquest cicle és troba la inconsistència d’activitats com a micros oberts o espais de manifestació poètica a la ciutat.

Aquest cicle comptarà amb diverses activitats vinculades a la poesia durant les seves sessions, entre les quals es troben actes de micro obert, on els participants podran relatar al public assistent les seves pròpies obres poètiques, o taules rodones de discussió i intercanvi d’idees on els poetes puguin crear un ambient de “feedback” en pro del desenvolupament personal dels participants.

PUBLICITAT