La Policia deté 24 persones vinculades al tràfic de medicaments alterats

La Policia Nacional ha detingut a 24 persones relacionades amb una organització dedicada presumptament al tràfic de medicaments i a l’alteració de productes nutricionals a l’Estat. Les detencions s’han fet a Tarragona, on s’ha detingut una persona, a Alacant, Cadis, Badajoz, Granada, Màlaga i Toledo. 

Pla general de l'entrada de la nau industrial del carrer dels Flequers de Vila-seca en la qual els cossos policials han entrat en el marc de l'operatiu contra el tràfic de marihuana. Foto del 13 de juliol del 2021 (Horitzontal).
PUBLICITAT

En l’operació s’han intervingut més de vuit tones de productes nutricionals i prop de 400 quilos de medicaments il·legals. Segons ha informat el cos, l’organització fabricava i preparava productes “naturals” que contenien un producte retirat del mercat l’any 2013 pel seu elevat risc per a la salut. El grup comptava amb més de deu punts de venda a tot l’Estat.

Durant l’operació s’ha desmantellat un laboratori il·legal i se n’ha tancat un de legal per les seves “greus” deficiències sanitàries. Als 24 detinguts se’ls imputa un delicte contra la salut pública, pertinença a organització criminal, delicte contra els consumidors i falsedat documental.

PUBLICITAT