La primavera literària portarà més de 50 actes entorn de la literatura

El Dia Mundial de la Poesia, 21 de març, serà un any més el tret de sortida de la Primavera Literària, que acull en aquesta nova edició més de 50 activitats i cicles diferents.

PUBLICITAT

Entre les activitats destacades trobem diversos contacontes familiars, vermuts i recitals poètics, que es faran el Dia Mundial de la Poesia, de la mà dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat. El 22 de març en col·laboració amb Òmnium Cultural, s’ha programat una nova versió del seu tradicional sopar de glosa, que passarà a ser una celebració amb música i poesia. D’altra banda, i per anar fent boca per a Sant Jordi es farà un nou cicle dedicat al dia dels enamorats: XVenus. Les grans històries d’amor i passió de la Història i la Literatura, que tindrà lloc el 19 d’abril al Centre Cultural Antic Ajuntament en dues sessions.

Encara dintre de la primavera literària i com no podia ser d’una altra manera, el Teatre Tarragona acollirà el 18 de maig la gala de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2023/2024, que inclou el premi Pin i Soler de novel·la, el premi Tinet de narrativa curta i el premi-beca Vidal Alcover de traducció. A més d’aquestes activitats també es faran festivals de poesia, cicle de lectures i presentacions de llibres entre d’altres.

PUBLICITAT