La primera escola de doblatge de Tarragona obre les portes

All That Jazz aterra a Tarragona convertint-se en la primera escola de doblatge de la ciutat. Aquest dimecres han obert per primer cop les seves portes convidant a la gent interessada a aprendre una mica més sobre el projecte. L’empresa fa quinze anys que es dedica a la formació en aquesta disciplina a Badalona a més de tenir un propi estudi de doblatge de cinema.

scola de dolatge Tarragona
PUBLICITAT

Des de l’estudi també ajuden als alumnes a incorporar-se al camp professional des de la seva experiència. Les classes s’ofereixen tant en català com en castellà, David Sánchez, director d’All That Jazz, explica que la pretensió d’aquest centre és descentralitzar el doblatge de la capital catalana amb l’aposta per Tarragona. El director defensa que “l’oferta de doblatge en els dos idiomes és sempre similar, l’important és augmentar la qualitat d’aquest”.

El curs començarà amb un tast de 8 hores per conèixer la professió. Al mes de setembre comença el curs anual amb grups de dues persones, mitjançant formacions pràctiques de noranta minuts.

PUBLICITAT