La programació de la Diada de Sant Jordi a Tarragona

Dimarts és Sant Jordi i la Rambla de Tarragona s’omplirà llibres i roses, però també d’escriptors i escriptores del territori que durant tot el dia signaran els seus llibres en les diferents parades de les llibreries tarragonines.

PUBLICITAT

El centre neuràlgic de la diada comptarà amb un total de 137 parades, que estaran obertes des de les 9 h fins a les 21 h. La majoria d’aquestes seran d’entitats, però també hi haurà 13 llibreries, 19 floristeries i un forner.

També hi serà present en aquest estand la Biblioteca municipal Pepita Ferrer tot instal·lant uns prestatges on es podran consultar els llibres guardonats pels Premis Literaris Ciutat de Tarragona dels darrers anys. Tres llibreries de Tarragona acolliran autors i autores perquè durant la jornada puguin signar els seus llibres a tots aquells lectors interessats a partir de les 11 h.

La llibreria Adserà fins a les 21 h, La Capona fins a les 20 h i l’Abacus fins a les 13:00. A la tarda de 17 h a 20 h l’associació Tecletes habilita un espai de lectura tranquil·la per als més menuts, al tram davant del banc d’Espanya.

No hi faltarà la tradicional ballada de sardanes a la plaça Verdaguer, a les 19 h amb la Cobla Cossetània. I a les 20 h arrenca oficialment la temporada castellera amb l’actuació de les quatre colles de la ciutat.

D’altra banda, també hi ha actes previstos en altres punts del municipi abans de dimarts. Destaquem el Sant Jordi de la Vall de l’Arrabassada, que se celebra diumenge amb parades d’artesania, tallers de manualitats, una exhibició de dansa, un vermut musical, un espectacle i que conclourà amb una xocolatada a les 18:30 h. Diumenge també tindrà lloc la setena edició del Tastet de Sant Jordi a la plaça dels Carros, una proposta que presenta les novetats dels contes infantils, destaquem la presentació del conte “On para l’Amparito?” i un taller d’educació sexual a partir d’11 i 12 anys a càrrec de la sexòloga Laila Pilgren.

PUBLICITAT