La Protectora d’Animals afectada per les fortes pluges

Carrers inundats i sense llum. Aquesta és la imatge que van patir diferents indrets de Tarragona aquest dimecres a la tarda nit, quan una forta tempesta va deixar xàfecs de fins a 25 litres per metre quadrat en 30 minuts. 

PUBLICITAT

Des de molts punts del territori es van poder veure grans descàrregues elèctriques, que van arribar a afectar a quadres de llums, i també va pedregar. Els bombers van rebre fins a 14 avisos al territori per problemes amb l’aigua.

Per la seva banda, el 112 va rebre 66 trucades, 30 al Tarragonès, i 13 a l’Alt Camp, per incidències relacionades amb les fortes pluges. 

Una de les instal·lacions afectades va ser la Protectora d’Animals de Tarragona que va veure com s’inundava la zona de les gàbies de gats, l’entrada i el pati exterior on treuen els gossos quan netegen les gàbies. Josep López, membre de la Junta Directiva de la Protectora d’Animals, ha explicat que això demostra que es necessita la reforma

López comenta que no han tingut cap gran desperfecte amb aquestes inundacions, però sí que fa evident que urgeix una neteja del clavegueram. Ara estan a l’espera de poder acabar de treure l’aigua de les gàbies dels gats. 

PUBLICITAT