La Protectora visita la platja de gossos i reivindica més ajudes i compromís

La Protectora d’Animals de Tarragona ha estrenat amb reivindicació la platja de gossos habilitada recentment a la Platja del Miracle de la ciutat amb la visita d’alguns dels gossos del centre.

PUBLICITAT

Des de l’entitat denuncien que es troben en uns nivells critics de saturació tan de gats com de gossos i demanen a les administracions que compleixen els compromisos adquirits per preservar el benestar dels animals. Josep López, coordinador de voluntaris de la Protectora i membre de la junta directiva, reivindica que porten esperant massa temps més ajudes. 

La iniciativa ha estat molt ben rebuda pels usuaris habituals de la platja i ha comptat amb la col·laboració d’una desena de voluntaris de l’entitat, que han vetllat per la seguretat dels gossos i també de la seva felicitat per gaudir d’una estona diferent fora de la gàbia.

Així mateix, des de l’entitat es recorda que la ciutadania pot col·laborar a títol personal amb donacions econòmiques, o amb menjar, medicaments  productes de neteja, o fent-se soci/a per una quota mínima de 6 €/mes, també col·laborant com voluntaris (si ets major d’edat). En la seva web https://protectoratgn.protecms.com trobareu mes informació de com ajudar.

El Neo, el Sam, el Zeus i el Jack, els gossos que van tenir l’oportunitat de conèixer la platja, esperen família a la Protectora de Tarragona, des d’on es recorda la importància d’adoptar amb responsabilitat.

PUBLICITAT