El PSC portarà a la CUP al Comitè d’Ètica i a l’Oficina Antifrau

El PSC envia el Comitè d’Ètica i a l’Oficina Antifrau el cas de l’adjudicació d’una quarentena de contractes menors a cooperatives afins a la CUP. Els socialistes van denunciar que l’Ajuntament ha incrementat en un 1.200% la facturació amb empreses, les quals els seus treballadors i treballadores són militants de la CUP, tal i com vam informar la setmana passada a Ràdio Ciutat.

PUBLICITAT

La portaveu del socialistes, Sandra Ramos, va aixecar la sospita de “duplicacions d’imports” i demana que davant la impassivitat del govern municipal, aquesta situació pugui ser investigada davant d’aquest dos òrgans.

Per la seva banda, la CUP ha enviat una contundent resposta negant rotundament les acusacions del PSC de fer aquesta xarxa clientelar i ja ha anunciat la seva intenció de dissipar qualsevol dubte i d’aclarir el tema davant tan del Comitè com l’Oficina d’Antifrau. La consellera de la CUP, Eva Miguel, considera que tot plegat és una cortina de fum per desviar l’atenció ara que s’aproxima el judici del Cas INIPRO i reafirma la innocència del partit:

La CUP també lamenta que s’estigui posant en dubte la professionalitat de les empreses i insten al PSC disculpar-se públicament cap aquestes cooperatives. Per l’altra banda, el PSC continua insistint en la necessitat que les altres dues formacions del govern estudiïn les possibles mesures a prendre davant d’aquest cas.

PUBLICITAT