La Rambla Nova comptarà amb un túnel de llums de Nadal

A partir d’aquest dissabte, 9 de desembre, Tarragona disposarà d’una nova il·luminació que canviarà la fisonomia nadalenca de la Rambla Nova. Es tracta d’un túnel de llums, una il·luminació extraordinària amb llums led amb canvis de llum i moviment que aniran sincronitzats.

PUBLICITAT

La consellera de Comerç i Turisme, Montse Adan, ha remarcat que des de l’Ajuntament es vol “potenciar el posicionament comercial i turístic de Tarragona durant les festes”. Ha afegit que, per aquest motiu, s’han programat prop de 150 activitats que van començar el 24 de novembre i acabaran amb la Cavalcada de Reis. Adan ha incidit que “aquest túnel de llum s’afegeix a aquesta programació nadalenca farcida d’activitats que ja estan donant molt bon resultat”.

Al túnel de llums, es faran tres passis diaris de l’espectacle de llum i so, sincronitzant el joc de llums amb la música seleccionades. El túnel de llum s’apaga i s’encén a la mateixa hora que la resta d’il·luminació nadalenca de la ciutat. Els passis dels espectacles audiovisuals seran  a les 18:30h, 19:30h i 20:30h i la durada de l’espectacle és de 12 minuts.

Entre les activitats del programa de Nadal a Tarragona, destaquen la posada en marxa  del Bus Comerç i clàssics com l’Home dels Nassos, la Cursa de Sant Silvestre, el Parc Infantil de Nadal, Els Pastorets, la pista de gel o el Magatzem Reial. 

PUBLICITAT