La recuperació del Fòrum de la Colònia fa passes endavant

L’Ajuntament de Tarragona ha aprovat el projecte de recuperació del Fòrum de la Colònia. Així doncs es començarà a licitar, segons ha explicat el Conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, al gener. Tot i això es farà sense la subvenció de l’1,5% cultural de l’Estat Espanyol, haurà de ser amb diners de la Generalitat i l’Ajuntament. Pinedo creu que és una mala notícia, però que igualment es tirarà endavant.

PUBLICITAT

La Consellera de la CUP, Laia Estrada, ha explicat que celebren que aquest acord arribi a plenari, i que és una demanda “compartida amb les entitats veïnals”.

Tot i això ha volgut recordar la “necessitat de protegir l’espai alhora que s’obre a la població”.

En aquest sentit des de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, ha celebrat que s’aconsegueixin “petites fites” en matèria de patrimoni, però ha demanat fer més passes. 

L’exconsellera de Patrimoni i actual Consellera del PSC, Begoña Floria, ha lamentat que no s’hagi assolit la subvenció de l’1,5%.

També ha recordat que ja existeix un projecte de l’anterior legislatura, que estava molt avançat i que ha de servir per tirar endavant l’actual. El Conseller de Patrimoni ha assegurat que s’agafa com idea aquest projecte i que la intenció és que sigui una zona verda oberta a la ciutadania. 

PUBLICITAT