La regidoria d’Esports acorda amb el COMT fomentar l’activitat física

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona i el Col·legi de Metges de Tarragona (COMT) han signat avui, dimecres 29 de juny, un conveni per col·laborar en l’organització d’activitats i implementació de polítiques que promoguin l’activitat física per a millorar la salut de les persones. L’acord té una durada d’un any amb la possibilitat de ser prorrogat anualment.

2022_06_29_01_ 001 Signatura conveni Ajuntament amb el Col·legi Oficial de Metges. foto Tjerk van der Meulen 29.06.22 Tarragona (Tarragonés) Ajuntament de Tarragona
PUBLICITAT

Els objectius generals són implementar la prescripció d’activitat física, consolidar el certificat mèdic esportiu, fomentar l’esport com a millora de la salut amb xerrades, tallers i activitats i elaborar programes de formació professional sanitari i esportiu, entre d’altres. E president del COMT, Sergi Boada, destaca que “una de les grans línies estratègiques del col·legi és “la d’enfortir les relacions institucionals”.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, ha destacat que “des del Patronat Muncipal d’Esports, s’ha establert una línia de col·laboració amb diferents agents del món de la salut al territori” per a “conscienciar de la importància de l’esport en la qualitat de vida de les persones”.

PUBLICITAT