La renovació dels camps de futbol municipals començarà al juliol

L’Ajuntament de Tarragona renovarà els vuit camps de futbol municipals ubicats a Torreforta, Icomar, Campclar, La Floresta, La Granja, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador a partir del pròxim mes de juliol.

PUBLICITAT

Els treballs, que són una prioritat del govern municipal, consistiran en la substitució de la gespa artificial i la millora dels equipaments esportius. El cost d’aquestes renovacions és de més d’un milió i mig d’euros.

Les obres es duran a terme a tots els camps de futbol municipals a la vegada i començaran a principis del pròxim mes de juliol, fora de temporada esportiva, per tal que l’afectació a l’activitat sigui la mínima possible.  El termini d’execució dels treballs és d’entre quatre i cinc setmanes.

En total es renovaran més de 50.000 metres quadrats de gespa artificial i els treballs també inclouen altres actuacions de millora com ara la substitució de les actuals reixes per canaletes i el canvi de sistema de reg que es farà amb aspersors. A més a més, en els camps que es requereixi, també s’instal·laran noves porteries de futbol 7 i de futbol 11. 

PUBLICITAT