La RFEF es pronunciarà la propera setmana sobre la Segona B

La Federació Espanyola de Futbol s’hauria de pronunciar la propera setmana sobre què és el que farà finalment amb la Segona Divisió B. Els rumors han apuntat en els darrers dies a una reestructuració de la categoria fent una Segona B professional i una altra no professional. 

PUBLICITAT

Aquesta proposta ha estat enviada per una trentena d’equips de la competició, tot i que una opció similar ja va ser desaprovada fa un parell d’anys. Alguns dels clubs s’oposen a la decisió, altres proposen playoffs amb els 10 primers classificats de cada grup i playouts amb els 10 últims. 

Sigui com sigui, la Federació Espanyola haurà de decidir que serà finalment el que faci i si haurà ascenso a la Segona A i descensos a la Tercera Divisió o si per contra dona per perduda la temporada. 

En el cas que es creés una nova Segona B Pro, el Nàstic de Tarragona quedaria fora si els filials formessin part d’aquesta, ja que una de les opcions per aquesta nova categoria seria dividir-la en dues conferències, una nord i una sud, que agafaria els primers deu classificats de cada grup. 

PUBLICITAT