La Ruta TransEines fa parada a Tarragona

El Centre d’Eines de Sant Cugat del Vallès, un centre d’atenció a les drogodependències que utilitza l’esport com el principal eix terapèutic, està duent a terme el projecte TransEines. Aquest, que enguany arriba a la seva quarta edició, consisteix a recórrer tot Catalunya a peu amb els diferents pacients que actualment formen part del centre. A més a més, a cada parada aprofiten per fer una xerrada oberta al públic per donar a conèixer la seva tasca a la ciutadania i conscienciar que aquest és un problema molt comú que pot afectar a gent de totes les edats.

PUBLICITAT

La ruta va donar el tret de sortida el 25 d’agost al Pont de Suert i està prevista que finalitzi el 24 de setembre a Alcanar. Aquesta setmana, la província de Tarragona és la protagonista. Dimecres van passar per Roda de Berà i aquesta tarda han arribat a la ciutat de Tarragona. Finalment, demà passaran per Salou.

L’impulsor de l’activitat, Àlex Florensa, assegura que es dediquen a treballar els diferents valors que han perdut a conseqüència del consum de drogues.

Així doncs, es tracta d’una iniciativa que pretén donar visibilitat a un tema tant tabú com l’addicció.

PUBLICITAT