La Sala Trono aixeca el teló i espera no abaixar-lo més

La Sala Trono tornarà a aixecar el teló aquest divendres i dissabte després d’haver tancat per les restriccions decretades per la Generalitat el passat 5 de novembre. El programador de la Sala Trono, Joan Negrié, ha explicat que “s’ha tocat fons i no poden tornar a tancar” perquè no ho resistirien. Negrié ha comentat que ja han rebut alguna ajuda econòmica, i ara estan negociant amb el PROCICAT poder aixecar el confinament perimetral per aquelles persones que vulguin anar al teatre.

PUBLICITAT

Des de la Sala Trono s’han mostrat esperançats perquè “la gent té ganes de teatre”, ja que per aquest cap de setmana ja han venut el 25% de les localitats disponibles. De 1.200 entrades ja se n’han comprat 300, i ho valoren molt positivament.

Aquesta reobertura es farà amb dues obres de producció tarragonina que es van triar entre uns projectes presentats a l’aula de Teatre de la URV per ajudar les arts escèniques del territori. A partir d’aquí la programació seguirà com s’havia previst, excepte l’obra Ramon que finalment no es podrà representar a Tarragona, i es canviarà per Godoi. A més per aquest Nadal treuen una sèrie d’abonaments perquè la gent “regali teatre”.

PUBLICITAT