La Sala Trono aposta per l’autoria jove

La Sala Trono ja ha començat la temporada. A hores d’ara hi ha programats 19 espectacles en cinc mesos de diferents companyies artístiques. El programador de la Sala i l’actor, Joan Negrié, ha destacat que “és una de les temporades teatrals més completes, amb moltes temàtiques” i ha posat en relleu que tots els autors són menors de 35 anys.

PUBLICITAT

Negrié ha dit que “costa que les grans productores programin les companyies joves” i això “és feina d’aquest tipus de sales, ajudar que companyies joves tirin endavant els seus projectes”. 

El programador també ha afegit que cada cop es confia més amb la Sala Trono i que ha anat creixent com agent cultural i teatral de la ciutat.

El FITT necessita més suport

Pel que fa al Festival Internacional de Teatre de Tarragona ha demanat més suport a les institucions. Negrié ha explicat que “amb 5 persones fan tot el festival” i això no pot ser perquè els hi va la salut. 

Negrié considera que sense apostar i aportar més aquest festival ja ha arribat al màxim del seu creixement. A més ha afegit que es quedarà amb les dates de principis de setembre i no tornarà a l’estiu com en les edicions d’abans de la pandèmia.

PUBLICITAT