La Sala Trono aposta per un espai teatral no convencional

Amb l’afany de recuperar els espectacles de petit format la Sala Trono ha preparat tres espectacles en espais no convencionals. El primer, “Una casa en la montaña” es representarà aquest cap de setmana a les 18 h i a les 20 h en una propietat privada i ja té totes les entrades exhaurides.

PUBLICITAT

L’espectacle, dirigit per Albert Boronat, s’ubica en una solitària casa enmig de la muntanya que acull a dos homes del passat dels quals no coneixem res de res. Només una cosa sembla segura: un d’ells ha d’acabar amb l’altre. Això dependrà de les seves decisions i les possibilitats són infinites. Aquesta casa alberga drama, poesia, ciència-ficció, filosofia, crim…

“Una casa en la montaña” compta amb la interpretació de Javier Beltrán, conegut per la seva participació a Patria (HBO) i Los renglones torcidos de Dios (Oriol Paulo, 2022), i de Sergi Torrecilla, Libertad (2021), Els dies que vindràn (2019) o 13 dies d’octubre (2015).

El proper espectacle de la programació de la Sala Trono és Yonkis del dinero, l’últim espectacle de comèdia de l’humorista valencià Xavi Castillo. Es representarà el diumenge 26 de març a les 18 h i encara hi ha entrades disponibles.

PUBLICITAT