La Sala Trono presenta la temporada de tardor amb 14 espectacles

Amb l’arribada de santa Tecla la Sala Trono enceta la temporada de tardor 2022/23 amb 14 espectacles fins a final de gener. Durant aquestes festes oferiran una doble programació amb Les Coses Excepcionals i la darrera producció de la Trono, Les Bones Intencions.

Sala Trono tardor
PUBLICITAT

En aquesta primera temporada la sala comptarà amb produccions de Barcelona, Madrid, València i les Illes Balears. Dues d’elles són estrena amb Catalunya i també comptarà amb l’estrena absoluta de Lot 06/05 pedrota, un producte de la jove companyia Lo nostro de Reus que repassa la polèmica del robatori d’una llamborda a la plaça Mercadal del municipi. Els preus també comptem amb una novetat a taquilla que ofereix un descompte als menors de trenta anys amb entrades a deu euros. Joan Negrié, director de la Sala Trono, explica que “pretenen revalorar aquest públic”.

Negrié ha valorat molt positivament el FITT 2022 que ha augmentat en més del doble les entrades del 2019, abans de les restriccions. La nova temporada arranca a més a la platea del Metropol, augmentant fins a 150 les butaques. El director assegura que “alguns espectacles s’adaptaran per mantenir la sensació de proximitat”.

PUBLICITAT