La Salut i l’esport presents en els carrers de Tarragona

Avui es celebra el dia de l’educació Física al carrer. La ciutadania i els infants surten per les ciutats per realitzar exercici per potenciar la mobilitat física, el benestar i la salut. En la ciutat de Tarragona es duen a terme dues iniciatives organitzades per diferents col·lectius.

PUBLICITAT

Per part del “Col·legi de professionals de l’Activitat Física i l’Esport a Catalunya”, per això, ha encetat una iniciativa a la Plaça Corsini en què reivindiquen l’activitat física al carrer. Per això, els infants en edat escolar, estan convidats assistir-hi. A més a més, alumnes de la Universitat Rovira I Virgili, organitzen una jornada esportiva en la mateixa plaça Aquesta activitat està dintre del programa “Abril, mes de la salut”, organitzat per la xarxa Tarragona Saludable. On més de 200 centre educatius participen en tot el territori català.

María José López García, consellera d’Esports i Relacions amb Associacions i Entitats Ciutadanes ha esmentat que, “aquest més entitats i col·lectius de Tarragona han treballat per promoure un estil de vida i saludable“.

Aquestes activitats estan dintre dels 16 actes que han realitzat l’Ajuntament de Tarragona des del projecte “Abril, mes de la salut”.

PUBLICITAT