La segona edició del casal de l’autisme omple les places en 24 hores

Després del gran èxit de la primera edició del casal de l’autisme d’estiu de Tarragona a l’escola Torreforta, arriba una segona edició on s’incorporen novetats i que es realitzarà entre el 4 al 29 de juliol. Organitzat per l’associació “Todos En Azul”.

Foto: Todos En Azul
Foto: Todos En Azul
PUBLICITAT

Enguany compten en 5 grups amb un total de 24 nens i nenes amb les edats compreses entre els 4 i 22 anys. Els grups estan formats segons el grau d’ajuda que necessiten. També han apostat en què l’esport sigui una prioritat, ja que l’any passat va costar més. Tanmateix, activitats noves com perruqueria i musicoteràpia que comptaran amb dos músics i els joves tindran contacte en diferents instruments. En aquesta segona edició 14 professionals, juntament amb 10 voluntaris acompanyaran als infants per poder tindre millor qualitat i l’atenció que necessiten. Juan José Caravaca, president de Todos En Azul ha esmentat que “Si tinguessin més personal podrien comptar amb més infants, però amb el pressupost que tenen no poden cobrir més vacants”.

Des de l’associació Todos En Azul, demanen un centre permanent per tots els adults que durant tot l’any no vagin a l’escola puguin gaudir de les diferents activitats.

PUBLICITAT