La tabacalera reobre les portes a la cultura

L’edifici de la tabacalera reobre les portes aquest cap de setmana com a espai cultural. Recuperar aquest espai era un reclam de la població de fa temps i una de les fites que s’havia imposat l’actual govern municipal.

Tabaclera cultura
PUBLICITAT

El cicle en dansa acollirà des d’aquest dissabte i fins al febrer sis propostes que serviran de també de visites guiades, explicant el context històric i arquitectònic de l’edifici. Diverses companyies com Imperfecta o Evohé han construït espectacles al voltant dels diferents espais de la tabacalera que seran d’accés gratuït amb invitacions prèvies. Inés Solé, consellera de cultura, assegura que l’estructura de l’edifici és segura i ja estan en relació amb la resta d’entitats culturals per oferir aquest espai dins del mapa de la ciutat. A més ha avançat que dins de la programació de primavera s’inclouran noves propostes.

A més aquest dissabte s’inaugurarà la primera proposta del Centre d’Arts Contemporànies Mèdol al mòdul sis amb Dimonis de cabosanroque. La intenció és fer d’aquest espai concret un centre d’experimentació que s’estrena amb aquesta proposta plàstica i sonora, que farà partícip al públic d’una manera teatral.

PUBLICITAT