La Tardor Literària més viva que mai

Tot preparat per celebrar el Cicle de Tardor Literària de Tarragona. El programa ve carregat de diferents propostes literàries per tots els públics amants de les lletres amb l’objectiu de continuar donant suport a la creació literària i la preservació del patrimoni literari. En total, s’oferiran més de 30 activitats que es desenvoluparan entre el 26 de novembre i el 22 de desembre.

PUBLICITAT

La consellera de cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, assegura que l’activitat literària a Tarragona no para de créixer i es mostra agraïda amb el suport que han donat les 40 entitats de la ciutat.

Entre les activitats més destacades i coincidint amb la presentació del seu 87è llibre Blau Marí, hi trobem la Ruta Literària Olga Xirinacs que tindrà lloc el 5 de novembre a les 12:00 h al vestíbul del teatre Tarragona i la II Jornada Montserrat Abelló el 17 de novembre. Finalment, també cal destacar la Jornada de la Càtedra Baixeras, una tanda de conferències dedicades a personalitats de la cultura catalana de les quals se celebra enguany alguna efemèride.

Cal recordar que tots els actes són gratuïts i d’entrada lliure i que les funcions teatrals es regeixen pels preus i sistemes de reserva o compra que té establerts cada teatre.

PUBLICITAT