La Tarragona ‘menys turística’, de la mà de Bandera Negra

L’Associació Resistència Bandera negra organitza una doble sortida fotogràfica del projecte #TarragonaCaraB al Santuari del Llorito i al Cementiri de Tarragona. Serà aquest dissabte, 10 d’agost, a les 10:15 del matí.

PUBLICITAT

L’objectiu de la proposta és acabar de cercar les últimes imatges que formaran part de la iniciativa. Irene Margalef, membre de l’Associació Resistència Bandera Negra, assegura que el projecte vol mostrar una cara de la ciutat que sovint deixem de banda.

L’esdeveniment és obert a tota la ciutadania i no te cap cost. La gent que participi ha de fer fotografies en blanc i negre, i posteriorment enviar-les a l’associació. Un cop recollides se’n seleccionaran 30 que formaran part d’una exposició.

El projecte #TarragonaCaraB es va posar en marxa l’any 2016 i té com a objectiu mostrar l’altra cara de Tarragona i reflexar la vida social dels barris que formen part de la ciutat. Durant quatre anys s’han fet sortides fotogràfiques pels diferents districtes que conformen la ciutat per mostrar la Tarragona oculta, aquella que no acostuma a sortir a les pàgines dels diaris i a les fotografies turístiques.

PUBLICITAT