La temporada de tardor-hivern de Tarragona Cultura tindrà descomptes

Aquest cap de setmana clou el cicle d’estiu de Tarragona cultura amb un balanç de més de 50 concerts, 8 peces de dansa contemporània, 12 tallers i 18 espectacles familiars.

PUBLICITAT

Més de 5.500 espectadors dels quals han participat 435 artistes dins d’un gran canvi de transformació d’aquest cicle de cultura. Tanmateix, s’ha avançat 10 concerts per la programació del cicle de tardor-hivern del cicle. Guillem Rius tècnic d’arts escèniques de l’Ajuntament de Tarragona, fa un crit a la ciutadania perquè a partir del 9 d’octubre es farà una venda anticipada d’aquests 10 espectacles d’aquest 2n semestre d’enguany. Inés Solé Consellera de cultura ha recalcat que “el cicle és la llavor d’un camí de llarg recorregut”.

Una de les novetats és el circ que estarà present en aquest cicle d’espectacles. Les persones que eren abonades d’amics de cultura podran triar 3 concerts d’aquesta pròxima programació per gaudir d’un descompte del 20%. El 22 d’octubre s’estrenarà la temporada daquest segon tremestre d’enguany.

PUBLICITAT