La Terrasseta continua l’aposta per un festival amb veu femenina i dissident

Un any més, per Santa Tecla, el Parc Saavedra tornarà a acollir La Terrasseta. En la seva 13a edició, el festival continua apostant per donar altaveu a les dones i persones de gènere dissident, a sobre i darrere l’escenari. 17 propostes musicals ompliran l’espai de música i festa entre els dies 12 i 15 de setembre. 

Foto: Festival La Terrasseta
PUBLICITAT

Entre les 17 propostes de La Terrasseta, destaquen els concerts de Queralt Lahoz, Sara Socas,  La Sra. Tomasa o La Ludwig Band. També hi haurà presència d’artistes del territori, com els Tarraco Reggae, les ebrenques Damas de España o la reusenca Dj Luna. La directora del festival, Aida Banyeres, considera que el cartell és trencador i arriscat, fora dels circuits mainstream. Ha afegit que l’objectiu és mantenir el petit format i situar Tarragona al mapa dels festivals a Catalunya. 

Per la seva banda, la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, ha remarcat que cal normalitzar la presència de les dones i les dissidències als festivals, com a artistes i com a tècniques. Ha afirmat que l’objectiu és que la cultura sigui paritària amb naturalitat, sense haver de fer un esforç conscient com el que es fa actualment. 

PUBLICITAT