‘La teva solidaritat, la nostra vacuna’, la nova campanya contra el càncer

L’Associació contra el càncer de Tarragona i la Via T llancen una campanya per recaptar diners per a la investigació, tractament de la malaltia i atenció a les famílies dels malalts. L’actuació consisteix en la venda en establiments de la ciutat d’uns vials que contenen una polsera amb l’eslògan ‘La teva solidaritat, la nostra vacuna’ per 3 euros. Per ara una cinquantena de comerços oferiran el vial fins al 25 de novembre, abans de l’inici a la campanya de Nadal.

PUBLICITAT

El president de l’Associació de Catalunya contra el càncer, Federico Adán, considera necessari visibilitzar la campanya perquè: “desgraciadament és una de les malalties que té més índex de mortalitat i més gent ho pateix. Crec que són poques les famílies que no tinguin algun cas o un amic”. A la vegada, també assegura que des de l’associació no tenen cap objectiu fixat.

A més, tant l’Associació contra el càncer com La Via T asseguren que la campanya està sent un èxit i que ja s’estan venent molts vials i que serà necessari fer-ne més després d’una primera tirada de més de 2.000 polseres.

PUBLICITAT