La Trono inicia temporada de tardor amb una estrena a Catalunya

És l’any 2050 i ja no hi queda vida a la Terra. Excepte per dos petits tardígrads. Uns animals microscòpics de vuit potes i amb una cutícula que muden regularment. Aquesta és la premissa de “Els Tardígrads”, l’aposta de la Sala Trono per començar la nova temporada tardor-hivern de 2022.

Els Tardigrads Trono
PUBLICITAT

Després de les projeccions especials de Santa Tecla que van reposar “Les Bones Intencions” i “Les Coses Excepcionals”, la Trono es prepara a donar el tret de sortida d’una programació que aposta pel teatre contemporani. Joan Negrié, director de la Sala Trono, valora molt positivament la rebuda del públic en aquestes dues representacions i es mostra “esperançat que es mantingui durant tota aquesta temporada”. “Els Tardígrads serà estrenada a Catalunya aquest divendres i ens porta una narrativa postapocalíptica”. Negrié apunta que “aquesta és una temàtica molt present en aquesta temporada”.

“Els Tardígrads” es podrà veure el 7 i el 8 d’octubre a la platea del Metropol per 18 €. Els menors de trenta anys podran adquirir entrades a 10 € a taquilla com aposta pel públic jove d’aquesta temporada a la Trono.

PUBLICITAT