La Trono presenta nova temporada amb 18 espectacles

La Sala Trono ha presentat aquest dimecres la temporada de primavera 2022 amb 18 espectacles, 43 funcions i dues estrenes. Actualment estan programant les darreres funcions de gener amb totes les entrades exhaurides. La Trono renova també l’aposta pel Cicle de Dansa, estrenat el 2021 amb una segona edició. Com a novetat aquesta temporada comptarà també amb els quatre espectacles del Festival de Teatre Màgic que abans se celebrava a l’octubre.

Sala Trono 2022
PUBLICITAT

La Sala estrena també una col·laboració amb el Festival de Teatre Francès de Barcelona Oui, que portarà un espectacle a Tarragona. La nova temporada inaugura amb el musical La Llum Tímida, del Colectivo Cicatriz. Joan Negrié, director de la Sala Trono explica que “l’obra ha exhaurit entrades al seu pas per Barcelona”.

Joan Negrié destaca la producció pròpia, ja que, durant 2021, han batut el rècord amb 59 obres pròpies fora de la Sala Trono. En aquesta temporada la sala presenta dos espectacles de nova creació, un d’ells, serà la primera estrena d’una obra pròpia a la Trono des del 2020.

PUBLICITAT