La Sala Trono torna a obrir portes per Santa Tecla

El pròxim dissabte 19 de setembre la Trono tornarà a obrir les portes amb una reposició d’una de les seves produccions més exitoses, La Marató de Nova York d’Edoardo Erba. Una producció que aquesta temporada celebra el seu desè aniversari i després de l’estrena a la sala tarragonina seguirà la seva gira per Catalunya. Joan Negrié i Albert Triola tornen a escena deu anys després per vèncer el desafiament de córrer sense parar durant tot el que dura la peça.

PUBLICITAT

La Marató de Nova York es representarà del 19 al 23 de setembre a les 20 h a la Sala Trono Armanyà, ara ubicada al Teatre Metropol en resposta a les mesures de prevenció i distància social. En finalitzar la funció, els organitzadors ofereixen un sopar al jardí del Teatre Metropol a ritme d’havaneres per celebrar el desè aniversari i l’inici de la nova temporada teatral. La segona funció d’aquest inici de temporada és el cabaret poètic musical No cal anar a l’Havana de Marc Artigau i dirigit per Joan Maria Segura.

Les entrades per les dues funcions i la combinació de funció i sopar ja estan a la venda. A més, la sala tarragonina presentarà i posarà a la venda tota la seva nova programació de tardor la setmana que ve.

PUBLICITAT