La UGT exposa la potencialitat de l’aeroport de Reus

La UGT denuncia les darreres actuacions d’AENA a l’aeroport de Reus. Després que s’hagi declarat com a Aeroport estacional i s’hagi incrementat la plantilla en temporada estival, el sindicat considera que l’ampliació de treballadors resol algunes mancances de seguretat operacional però que no amplia ni millora oportunitats al territori.

PUBLICITAT

Des de la UGT es creu que la proximitat dell polígon industrial amb l’aeroport seria una proposta per millorar les seva infraestructura que exposen que està infrautilitzada. Des del sindicat la importància de les administracions i institucions juguen un paper clau sobretot després d’haver-se constituït els governs municipals i la diputació del territori. Actualment, es compara la situació del 2009 que es feien vols nacionals ni vols d’origen cap a Europa.

Ara, segons el sindicat, a més de reduir-se els horaris de disponibilitat dels vols, ja no es realitza cap vol nacional i queda a la cua d’Aeroports nacionals només queda per sobre d’Algeciras, Castella la Manxa o La Gomera.

 

PUBLICITAT