Unió de pagesos reivindica els seus drets

La unió de pagesos del Camp de Tarragona es manifesta a la plaça Imperial Tarraco per reivindicar mesures estatals urgents que afecten a l’agricultura, la ramaderia i la silvicultura professional. Davant la sentència de la PAC, els pagesos reclamen la manca d’un repartiment just i equitatiu del valor de la cadena alimentària i l’encariment dels costos de producció que dificulta la renda dels pagesos.

PUBLICITAT

’Nosaltres entenem que hi ha mesures que hem de continuar lluitant, declarava Jaume Ferrando, coordinador de la unió de pagesos del Camp de Tarragona.

Aproximadament 50 camions s’han manifestat a la Imperial Tàrraco i exigeixen el govern de l’estat en conjunt amb el Congrés dels Diputats i el Senat la modificació urgent de les normes. Aquesta manifestació també ha tingut lloc a diversos indrets de

l’estat espanyol, on es mobilitzaran a les principals ciutats i si la situació no millora, reivindicaran els seus interessos. Carlos vicente

Els ingressos, provenen de l’advocacia, però no han de percebre diners públics, deia Carlos Vicente, membre de comissió de la Unió de Pagesos.

 

PUBLICITAT