La URV forma 175 estudiants com a nous “ambaixadors del vi”

Fins a 175 estudiants de 44 nacionalitats diferents s’han format a través del Màster Internacional en Innovació en Enoturisme (Wintour) de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

PUBLICITAT

Aquests joves són ja la setena promoció d’aquests estudis i han estat treballat al celler experimental de Mas dels Frares, la finca que gestiona la Facultat d’Enologia, per deixar preparat el vi escumós que destaparan el dia de la seva graduació. La fermentació anirà seguida d’una criança que acabarà al juny del 2024, el temps que necessitaran per acabar d’adquirir tots els coneixements d’un ensenyament que rep prop de 300 sol·licituds cada any.

Les assignatures, les sortides de camp i les pràctiques que ofereix el Wintour s’articulen en tres eixos: l’enoturisme i el màrqueting, la producció de vi, i el patrimoni cultural al voltant del vi.

Així doncs, aquesta setena promoció seran els propers “ambaixadors del vi”, una nova professió que combina els coneixements en enologia, turisme i patrimoni que contribueix al coneixement i desenvolupaments dels territoris vinícoles.

PUBLICITAT