La URV ha format 1.800 fisioterapeutes durant 30 anys

Un total de 1.800 fisioterapeutes s’han format a les aules de la URV durant 30 anys. La de Tarragona va ser la primera universitat pública de Catalunya que va instaurar els estudis de Fisioteràpia, primer com a diplomatura i després com a grau. Aquest curs compten amb uns 300 alumnes. 

PUBLICITAT

En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat de Tarragona, la coordinadora dels estudis, Sonia Monterde, en fa un balanç molt positiu perquè han permès professionalitzar i posar en valor un sector necessari en l’àmbit de la salut. Monterde destaca l’objectiu de compaginar des del primer dia la teoria i la pràctica a les aules.

Les sortides professionals són nombroses, però una part significativa de l’alumnat decideix marxar del país perquè les condicions laborals són més favorables, segons Monterde. 

Els actes de celebració del 30è aniversari culminaran el proper divendres 12 d’abril amb una trobada d’alumnes i fisioterapeutes a l’aula magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV. 

PUBLICITAT