La URV impulsa l’educació digital amb cursos formatius per a docents

La Universitat Rovira i Virgili, a través del Centre de Formació Permanent de la Fundació URV i l’Institut de Ciències de l’Educació, ofereix programes formatius adreçats a docents de totes les etapes educatives, tant de centres públics com de privats.

PUBLICITAT

Amb aquests prop de vuitanta cursos gratuïts i més de 3.600 hores lectives en total la URV promou accions per a l’impuls digital a l’educació d’acord amb el Marc de Referència de la Competència Digital Docent de la Generalitat de Catalunya, subvencionades pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea-Next Generation EU. En total, els ajuts concedits i que sostenen el projecte són d’una mica més d’1.000.000 d’euros.

Els projectes que promou la Fundació URV i l’Institut de Ciències de l’Educació van en sintonia amb l’objectiu de la URV de  garantir la inclusió digital, disminuir l’escletxa digital per qüestió de gènere, garantir l’adquisició de competències digitals per a l’educació a docents i estudiants a tots els nivells del sistema educatiu i garantir l’adquisició de competències digitals avançades al col·lectiu docent.

Algun d’aquests cursos són el diploma d’especialització en competències digitals, el All Skills Lab o el BOOTCAMP by Learning Experience entre d’altres.

PUBLICITAT