La URV tindrà el primer software ‘Causelink for Edu’ d’Europa

Un nou software per la investigació d’accidents o anàlisi de riscos en indústries és la nova eina de la que podran gaudir els alumnes de la Universitat Rovira i Virgili a partir del curs vinent. L’eina informàtica permetrà als estudiants desenvolupar un arbre de causes de manera lògica i intuïtiva per identificar quines són les causes d’un accident o d’una epidèmia. 

PUBLICITAT

El representant de l’empresa SOLOGIC al sud d’Europa, Joan de Torres, també ha remarcat que no només es poden analitzar accidents sinó també l’èxit d’una empresa, per exemple. 

Durant el que resta de curs la URV estudiarà com es pot integrar aquest software en els estudis universitaris. La idea és desenvolupar aquesta eina en les carreres més habituals com són Química o l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria. Per contra, la seva utilització pot ser oportuna per altres assignatures com dret o medicina entre d’altres. La Rovira i Virgili serà la primera universitat d’Europa en aplicar aquesta eina que ja s’ha instaurat en algunes universitats dels Estats Units d’Amèrica i d’Austràlia.

PUBLICITAT