La velocitat de contagi per sobre de l’u

Aquest dilluns tornen a empitjorar lleugerament els indicadors epidemiològics a la ciutat de Tarragona. El risc de rebrot puja un punt respecte al diumenge i se situa en 95. Més preocupant és la velocitat de contagi que ha augmentat en 12 centèsimes fins a situar-se en l’1,18.

Pla obert on es veuen dos persones fent una prova PCR a un pacient a l'espai hospitalari polivalent de l'Arnau de Vilanova de Lleida. Imatge del 15 de febrer de 2021 (Horitzontal).
PUBLICITAT

La incidència acumulada a catorze dies en la ciutat és de 254,98. De totes les proves PCR i test d’antígens realitzats durant la darrera setmana un 2,85% han resultat positius.

Al Camp de Tarragona les xifres segueixen la tendència de pujada estable. El risc de rebrot disminueix un punt en les darreres 24 hores fins a arribar als 132. La velocitat de contagi s ‘ha vist augmentada en dues centèsimes fins a arribar al 0,95.

A la regió la incidència acumulada a catorze dies és de 137,44. L’índex de positivitat a les proves PCR i els tests d’antígens de la darrera setmana és del 4,51%.

PUBLICITAT