La velocitat de contagi torna a baixar de l’u

Aquest dimarts la velocitat de contagi torna a baixar de l’u a la ciutat de Tarragona. Ho fa després de retrocedir quinze centèsimes fins al 0,91. El risc de rebrot surt també del nivell alt després de baixar deu punts fins als 93. La incidència acumulada és de 101,66.

Pla mitjà d'una sanitària a les portes d'una UCI a l’Àrea de Vigilància Intensiva de l’Hospital Clínic. Imatge del 15 d'abril del 2021. (horitzontal)
PUBLICITAT

Un 43,2% dels tarragonins han rebut ja la primera dosi de la vacuna. La pauta completa ha estat administrada al 23% dels ciutadans. L’índex de positivitat a les proves PCR i tests d’antígens de la darrera setmana és del 4,65%.

A la regió del Camp de Tarragona els indicadors retrocedeixen més lleugerament. El risc de rebrot cau un punt fins als 123. La velocitat de contagi baixa tres centèsimes fins a l’1,02. La incidència acumulada se situa a 118,97.

A la regió han rebut la primera dosi de la vacuna un 42,9% de la població. La inoculació completa ha estat assolida pel 21,4%. De totes les proves PCR i tests d’antígens de la darrera setmana un 5,03% han resultat positius.

PUBLICITAT