La venda de coques de Sant Joan podria superar els nivells de 2019

Després d’un 2020 amb una revetlla atípica i una consegüent davallada de vendes de coques de Sant Joan els pastissers de Tarragona esperen poder recuperar els nivells de facturació de 2019 aquest any.

Pla general del pastisser Elies Miró fent coques de Sant Joan el 17 de juny del 2021 a Castellterçol (Moianès). (Horitzontal)
PUBLICITAT

Josep González, propietari de Pastisseria Conde, argumenta que “la venda a 2020 va ser bastant bona, però la mida de les coques era molt petita”. L’augment de persones que poden reunir-se ha fet que aquesta revetlla recuperi una normalitat semblant a la d’abans de la pandèmia. González assegura que “les unitats venudes aquest any són similars a l’anterior, però les mides han augmentat“.

De fet la projecció de pastisseria Conde apunta a “una facturació millor que la de 2019“. Segons Josep González explica que això és degut a “un augment de l’aposta per l’artesania per part de la població”.

Tot i que existeixen diferents variants que agafen protagonisme com la de crema, diferents pastisseries de la ciutat asseguren que la coca de cabell d’àngel continua sent la preferida pels clients.

PUBLICITAT