La venda de marxandatge dels Jocs punxa

La venda de marxandatge dels Jocs Mediterranis no va donar els resultats que s’esperaven. Ho ha avançat aquest matí RAC1 i La Vanguardia explicant només es va facturar un 20% del que s’havia previst aconseguint uns 100.000 euros. A més també asseguren que tot el material que no es va vendre segueix guardat en un magatzem d’Osca i segurament acabarà destruït com va passar quan es van ajornar un any. Recordem que es preveia aconseguir mig milió d’euros venent el marxandatge, per tant s’ha quedat molt lluny de la xifra final.
Des que es van acabar els Jocs, de moment, no s’han donat a conèixer dades. De fet encara no se sap quantes entrades es van vendre, ni tampoc els beneficis econòmics que se’n van extreure per tota la ciutadania. Davant tot això, Pau Ricomà, Conseller d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona, ha assegurat que tot i demanar dades oficials no en tenen, però que això ja es preveia.

PUBLICITAT

Pau Ricomà ha explicat que s’han posat en contacte amb diferents grups, per demanar com anuncien des de fa temps, per fer un ple monogràfic sobre els Jocs Mediterranis, perquè creuen que és important parlar-ne. Ricomà ha explicat que des d’Iniciativa s’han mostrat disposats a sumar-se a la petició i que ara s’havien de reunir amb la CUP.

PUBLICITAT