La Xarxa Santa Tecla celebra que la Generalitat destini 45 MEUR a l’ampliació de l’hospital del Vendrell

La Xarxa de Santa Tecla celebra l’aprovació, per part del Govern de la Generalitat, de la partida pressupostària de 45 milions d’euros destinada a l’ampliació de l’hospital del Vendrell. Es desencalla, així, una de les reivindicacions històriques al territori.

PUBLICITAT

En un comunicat, la Xarxa Santa Tecla ha agraït totes les administracions i persones que han treballat conjuntament per assolir aquest fet. Entre aquests agraïments inclouen la Generalitat, Ajuntaments i partits polítics que els han doant suport, “posant l’interès general per sobre dels interessos particulars”. Han reiterat l’agraïment a la ciutadania, també, “per haver reclamat d’una manera responsable i respectuosa amb la tasca dels professionals aquesta millora necessària i indispensable”. Finalment, també han agraït la feina ingent a les treballadores i treballadors que durant anys “han treballat en circumstàncies complexes, atesos els espais insuficients de l’actual hospital”. Així ho ha expressat el director general de la Xarxa Santa Tecla, Joan Maria Adserà.

A partir d’ara, els esforços de la Xarxa Santa Tecla se centraran a fer realitat en el menor temps possible aquesta ampliació tan esperada, que permetrà dotar l’hospital de les dimensions més adequades per fer front a les demandes assistencials d’aquest territori.

PUBLICITAT