La Zona Park del Tennis Tarragona s’inaugurarà, com a molt tard, el gener del 2025

La nova Zona Park del Club Tennis Tarragona s’inaugurarà, completament operativa, com a molt tard a principis de gener de 2025. De fet, la idea és que l’equipament pugui entrar en funcionament abans, a finals d’any. Aquest nou espai inclou, entre altres, 3 pistes de tennis, 6 de pàdel, piscina, fronton i un gimnàs. 

PUBLICITAT

El president del Club Tennis Tarragona, Luis Salas, ha explicat que aquestes instal·lacions permetran mantenir l’activitat de les escoles de tennis i pàdel -amb més de 500 alumnes- els dies que plogui o faci vent. Ha destacat el gimnàs, que considera que serà “pioner” a la ciutat perquè tindrà espais interiors i exteriors i accés a zones boscoses i a la platja. 

De cara al primer semestre del 2025, el club vol oferir un servei de salut esportiva i integral, per donar suport els socis en l’àmbit de la dietètica, la fisioteràpia i la salut mental. Abans, el setembre del 2024, el Club Tennis Tarragona acollirà un campionat d’Espanya de veterans. 

En aquest sentit, Luis Salas, ha valorat molt positivament la relació amb l’Ajuntament i ha assegurat que club i institució treballen “agafats de la mà”. Creu que aquesta bona relació facilita acollir tornejos que posen Tarragona en el mapa català i espanyol en l’àmbit esportiu i en concret, del tennis. 

PUBLICITAT